Kampioenschappen VV Warga.

20080527kampioenenvvwarga1.jpg 
VV Warga F1: van links naar rechts: staand Gerrit Groen en Fetsje Kloosterman (leiders), midden: Patrick Koiter, Nils Pol, Diamo Francis, Frids Fridsma, Juani Nieuwenhout; onder: Joeri Blom, Libbe Mud, Bote Groen en Tchevy Yanga

WERGEA - Warga F1 moest afgelopen zaterdag 17 mei van Rood-Geel winnen om kampioen te worden. Twee dagen eerder hadden de Wergeasters al goede zaken gedaan door thuis te winnen van WWS. Nog maar nauwelijks hersteld van deze prestatie, begon Warga F1 aan de laatste en tevens belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De benodigde drie punten werden binnengesleept dankzij de uitstekende inzet van alle spelers en de steun van de vele supporters. Warga F1 won met 5-0 van Rood-Geel en werd daarmee de terechte kampioen. Het kampioenschap werd gevierd met een luidruchtige rondrit door Wergea en aansluitend een huldiging in de kantine.

Een week eerder was Warga D1 kampioen geworden door ONB met 3-0 te verslaan. Op 17 mei werd Drachten met 9-0 verslagen. Na de wedstrijd volgde een huldiging en de triomfrit door het dorp. Warga wist het hele seizoen erg makkelijk te scoren en kreeg bovendien ook maar zelden een doelpunt tegen. Met in totaal 24 punten uit 8 wedstrijden valt er op het behalen van dit kampioenschap dan ook niets af te dingen.

20080527kampioenenvvwarga2.jpg
VV Warga D1: staand: Tiny Visser, Heine Reinsma, Feiko Tjeerdsma, Anton Roorda, Eveline van Wijngaarden, Reino v.d. Werff, Hendrik Stoker, Sybe van Keimpema, Wierd Stoker, Yannick Yanga en Thomas Roorda. Midden: Remon van Ginkel, Riemer Mink, Abet Kooistra en Theun Kooistra. Voor: Dennis Spijkstra, Oelmer Kalsbeek en Wybren Kalsbeek.

(bron: Mid Frieslander dinsdag 27 mei 2008 wmm)

Rekeningnummer WYW

Ons rekeningnummer begint met NL38RABO01275...

Mocht u als sponsor of adverteerder recent een factuur hebben ontvangen, hier stond per abuis NL39.. als IBAN-nummer genoemd. De betaling zal daardoor geweigerd worden, omdat dit een niet geldig rekeningnummer is.

Controleert u nog even of de betaling succesvol uitgevoerd is? Onze excuses voor het ongemak. 

Bedrijven
    
Tweets

25-03-2015 22:40
RT @moniqueagema: Kom je morgen ook naar @RoosBlufpand in @SsbDeHarmonie? Het wordt leuk! http://t.co/sa4HFvDREi


25-03-2015 22:39
RT @RoosBlufpand: Is er n #fotograaf in omgeving #Leeuwarden die ik een gratis kaartje aan mag bieden om #fotos te maken morgen in @SsbDeHa


22-03-2015 16:09
RT @Milieufoto: Luchtfoto van #Wergea (Warga), gemeente #Leeuwarden. Meer foto's: http://t.co/0mdV4EMhBg" target="_blank">http://t.co/0mdV4EMhBg @wergeacom @ToeristischW http://t.


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

Klik hieronder op de link om alle artikelen over Wergea voor de Wind te lezen:

artikelen Wergea voor de Wind

WergeaTV

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube