Kampioenschappen VV Warga.

20080527kampioenenvvwarga1.jpg 
VV Warga F1: van links naar rechts: staand Gerrit Groen en Fetsje Kloosterman (leiders), midden: Patrick Koiter, Nils Pol, Diamo Francis, Frids Fridsma, Juani Nieuwenhout; onder: Joeri Blom, Libbe Mud, Bote Groen en Tchevy Yanga

WERGEA - Warga F1 moest afgelopen zaterdag 17 mei van Rood-Geel winnen om kampioen te worden. Twee dagen eerder hadden de Wergeasters al goede zaken gedaan door thuis te winnen van WWS. Nog maar nauwelijks hersteld van deze prestatie, begon Warga F1 aan de laatste en tevens belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De benodigde drie punten werden binnengesleept dankzij de uitstekende inzet van alle spelers en de steun van de vele supporters. Warga F1 won met 5-0 van Rood-Geel en werd daarmee de terechte kampioen. Het kampioenschap werd gevierd met een luidruchtige rondrit door Wergea en aansluitend een huldiging in de kantine.

Een week eerder was Warga D1 kampioen geworden door ONB met 3-0 te verslaan. Op 17 mei werd Drachten met 9-0 verslagen. Na de wedstrijd volgde een huldiging en de triomfrit door het dorp. Warga wist het hele seizoen erg makkelijk te scoren en kreeg bovendien ook maar zelden een doelpunt tegen. Met in totaal 24 punten uit 8 wedstrijden valt er op het behalen van dit kampioenschap dan ook niets af te dingen.

20080527kampioenenvvwarga2.jpg
VV Warga D1: staand: Tiny Visser, Heine Reinsma, Feiko Tjeerdsma, Anton Roorda, Eveline van Wijngaarden, Reino v.d. Werff, Hendrik Stoker, Sybe van Keimpema, Wierd Stoker, Yannick Yanga en Thomas Roorda. Midden: Remon van Ginkel, Riemer Mink, Abet Kooistra en Theun Kooistra. Voor: Dennis Spijkstra, Oelmer Kalsbeek en Wybren Kalsbeek.

(bron: Mid Frieslander dinsdag 27 mei 2008 wmm)

Het weer in Wergea

3°C

deels bewolkt

Laatst bijgewerkt op 26-11-2015 20:28 uur
Bron: Yahoo

Bedrijven
    
Tweets

12-11-2015 22:07
RT @BakkerijdeBoer: Geniet er maar lekker van :-) https://t.co/joiO3pIQjr


12-11-2015 22:04
RT @popkoorwergea: a.s. zondag is het zover! Het 3e Wergeaster Korenfestival #Bidler #Wergea https://t.co/d5MKlmrJv0


28-10-2015 22:20
RT @BakkerijdeBoer: Een droom is vandaag uitgekomen....wij hebben de lekkerste en beste oranjekoek van friesland! https://t.co/MXwxCY37bG


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

Klik hieronder op de link om alle artikelen over Wergea voor de Wind te lezen:

artikelen Wergea voor de Wind

WergeaTV

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube