Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

dorpshuis detailBeste dorpsbewoners,

Zoals bekend is het dorpshuis gesloten vanwege de Corona-maatregelingen.
Per 1 juni mogen we met 30 mensen en per 1 juli met 100 mensen bij elkaar komen, met anderhalve meter afstand.
Groepen mogen dus weer gebruik maken van het dorpshuis. We hebben de gebruikers van het dorpshuis gevraagd of zij hun activiteiten weer willen opstarten.
De meeste groepen hebben er voor gekozen om pas na de zomervakantie weer te starten. Een enkele groep bezint zich over opstarten in juni. Klik op 'lees meer' voor het vervolg.


Als een groep in juni gebruik wil maken van het Dorpshuis, kunnen zij contact op nemen met Roelie en Douwe.
In overleg kan bekeken worden wat er mogelijk is. Duidelijk is wel dat groepen zelf verantwoordelijk zijn voor het naleven van de Coronamaatregelen. Wij zullen zorgen voor een duidelijke poster met instructies. 

Eerder hebben we in de Havensbank gemeld dat Roelie en Douwe stoppen per 1 januari 2021. Omdat de Corona maatregelen alles op zijn kop hebben gezet, hebben zij aangeboden om nog een jaar door te gaan. Het bestuur is daar heel blij mee!

Ook hebben wij eerder gemeld een Denktank ‘hoe verder met het dorpshuis’ in te willen stellen. Inmiddels hebben wij hiervoor een interessante groep mensen bereid gevonden. In verband met de Coranamaatregelen was het echter niet mogelijk al bij elkaar te komen. We zullen proberen om dit voor de zomervakantie nog te regelen zodat we na de zomer fullspeed door kunnen. Gelukkig hebben we door het aanbod van Roelie en Douwe meer tijd gekregen om de toekomst verder uit te werken. Op korte termijn worden de deelnemers van de Denktank benaderd.
Wij wensen jullie alle goeds en gezondheid en we houden het vol!

Het bestuur van Us Doarpshûs

Bedrijven
    
Het weer in Wergea

15°C

helder

Laatst bijgewerkt op 01-12-2021 09:39 uur
Bron: Yahoo

Agenda
02-12-2021
Húskeamer

03-12-2021
Húskeamer

Bekijk de complete agenda

Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.