banner de fabriek

Welkom bij De Fabriek Wergea! Wij zijn gevestigd in het kantoorpand van de voormalige melkfabriek De Frico in Wergea. Deze bijzondere locatie is een plek voor en door ondernemers, met flexwerkruimtes, daglicht fotostudio’s en diverse zalen en ruimtes die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen, trainingen, workshops, feesten of evenementen. Het pand is ingericht in een persoonlijke en huiselijke sfeer waardoor je je gelijk thuis voelt.

In De Fabriek zitten ook een aantal permanente huurders, die samen met ons een mooie plek creëren om te inspireren, ontwikkelen en relaxen. Wil je bij ons komen flexwerken of vergaderen? Dat kan! Heb je foto’s nodig voor je bedrijfsprofiel of wil je met het hele gezin langskomen voor een gezinsshoot? Ook dat is mogelijk. We bieden ook leuke workshops en trainingen aan. Maar ook je eigen feest organiseren kan bij ons. Kortom: alles is mogelijk en we denken graag met je mee.

De Fabriek Wergea wordt gerund door Marike Compagne en Tialda de Vries, beide oudbewoners van Wergea. Naast gastvrouw zijn beide dames ook werkzaam als freelancers, namelijk als marketing consultant en online marketeer.

Marike & Tialda hopen je snel te verwelkomen in De Fabriek Wergea!

info@defabriekwergea.nl
+31 6 47048822
defabriekwergea.nl

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.