Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Stean Op Festival op zaterdag 21 september


Op zaterdag 21 september vindt voor de eerste keer het Stean Op Festival plaats. Wat begon als een benefiet optreden van de band Jitiizer voor de Stichting ALS is uitgemond tot een waar festival met negen artiesten. Al deze acts treden belangeloos op. De opbrengst van het festival gaat naar de Stichting ALS Friesland.

 

Het festival vindt plaats in een grote feesttent bij café De Fantast (rijksweg 132) in Jirnsum. De tent zal om 16:00 uur opengaan. De eerste artiest zal vanaf 17:00 uur optreden. Het festival eindigt rond de klok van 2:00 uur. De artiesten die achtereenvolgens zullen optreden zijn:
• Zanger Hendrik
• Baba Live
• Just Jim
• Ald Sear
• Heal om Heal
• Smurfke
• Trijexnix
• Sipke de Boer
• Jitiizer

Naast deze muzikale optredens zal er ook een zweefmolen en een schiettent aanwezig zijn. Er zal volop eten en drinken verkrijgbaar zijn, waaronder kip van het spit. 10 heren zullen het festival vanuit een heuse skybox volgen, zij zullen deze avond topless bediening ontvangen.

Het festival is ontstaan doordat de band Jitiizer in juni van dit jaar een nummer en een clip (Stean Op!) heeft gepresenteerd voor ALS. Deze band die in januari 2011 ermee stopte, zal deze avond weer een eerste officiële optreden geven. Naar aanleiding van dit comeback-optreden zijn meerdere acts aangeschreven en bereid gevonden een optreden te geven.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij café De Fantast in Jirnsum, bij Bar de Gaast in Sint Nicolaasga of via de website www.steanopfest.nl. Kaarten kosten € 15 per stuk.

Meer informatie kunt u vinden op www.steanopfest.nl .

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.