Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Rabobank verplaatst geldautomaat

Bron: Nieuwsbericht Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland, Marketing, Communicatie & Coöperatie.

Na zorgvuldige afweging heeft Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland besloten de geldautomaat aan de Kerkbuurt 4 in Wergea per 17 oktober 2013 te verplaatsen.

Strenge beveiligingseisen
Deze verandering is nodig omdat de beveiligingseisen voor onbeperkt toegankelijke geldautomaten (in buitenmuren of zelfstandige units) steeds strenger worden. In de huidige situatie is servicing van de geldautomaat door een extern bedrijf niet meer mogelijk. En kan de Rabobank niet meer garant staan voor de veiligheid van klanten en omwonenden. Ook speelt het toenemende vandalisme een rol. Omdat veiligheid bij de Rabobank voorop staat, is besloten op zoek te gaan naar alternatieve publieke ruimtes waar toezicht is.

 

Nieuwe locatie
In Wergea is deze ruimte in principe gevonden en is de bank in gesprek met een lokale ondernemer waar zij een zogenoemde ‘instore-geldautomaat’ plaatst.

Wat er verandert
Omdat de nieuwe geldautomaat nog niet in werking is op het moment dat de automaat aan de Kerkbuurt wordt verwijderd, verwijst de bank klanten tijdelijk naar haar geldautomaat in Leeuwarden (Zuiderburen). De bank hoopt uiteraard overeenstemming te bereiken met de ondernemer, zodat klanten ook in de toekomst ter plaatse bij een Rabobank geldautomaat terecht kunnen. De enige verandering is in dat geval dat de geldautomaat alleen beschikbaar is gedurende de openingstijden die de lokale ondernemer hanteert.

De Rabobank vraagt begrip voor het tijdelijke ongemak.

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.