Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

korenfestival3novneg 3Op zondagmiddag 3 november vindt in de Bidler het eerste Wergeaster korenfestival plaats. Vier koren uit de omgeving zullen acte de présence geven: kinderkoor Sjong!, pop- en musicalkoor Sawat Suver, Vocalgroup Stim en Popkoor Wergea.

Jong, gedreven en enthousiast. Dat is Kinderkoor Sjong! Het Wergearster Kinderkoor o.l.v. Sander zingt een Engels- en Nederlandstalig repertoire met vrolijke liedjes. Er gaat iets bijzonders gebeuren: Sjong! gaat samen met het kinderkoor uit Akkrum een optreden geven. Dat wil je niet missen! (Klik op de poster of op 'lees meer' voor meer informatie.)

 

Pop- en musicalkoor Sawat Suver bestaat uit 20 dames uit de regio Wytgaard/Wirdum/Wergea en staat onder leiding van dirigente Klaske Deinum. Plezier in zingen staat voorop met een breed repertoire uit de pop- en musicalgeschiedenis.

STIM is een vocal group, die in close harmony stijl zingt. De groep, onder leiding van dirigent Titus Steegstra, bestaat uit twaalf ervaren zangers uit Friesland. Zes vrouwen en zes mannen, drie van elke stemsoort; sopraan, alt, tenor en bas. Er wordt a capella gezongen, maar ook met pianobegeleiding. Het repertoire bestaat uit vocale, meerstemmige arrangementen van bekende en minder bekende liedjes uit de schatkamer van de lichte en klassieke muziek.

Popkoor Wergea is gestart in april 2012 en staat o.l.v. Sander Metz en Reinout Weima. In korte tijd is er een flink repertoire opgebouwd met nummers van o.a. Beatles, Prince en Adèle. Inmiddels heeft het bijna 40-koppige koor er al een aantal mooie optredens opzitten op o.a. Lokaal Vocaal en de Stipelrûnte.

Zondag 3 november 2013
De Bidler
14.30u (zaal open: 14.00u)
Vrij entree (melkbus aanwezig)

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.