Debat over wijken & dorpen en de nieuwe overheid

Gemeenteraadsverkiezingen, november 2013 De wereld verandert, op internationaal niveau maar ook op lokaal niveau. Wat is de rol van de overheid binnen deze veranderende wereld? Er ontstaan nieuwe vormen van participatie en initiatieven vanuit dorpen en wijken op het gebied van energie, onderhoud, zorg, groen en cultuur. Wat doet de overheid met deze initiatieven?

Nieuwe ideeën komen binnen de gemeente Leeuwarden met name voort uit organisaties als wijkpanels en dorpsbelangen. Ook steken regelmatig individuele burgers een vinger op. Door de herindeling met een deel van Boarnsterhim vormen we samen een nieuwe gemeente Leeuwarden. Hoe worden nieuwe ideeën opgepakt binnen uw nieuwe gemeente? Deze vragen staan centraal tijdens dit debat in de Bidler in Wergea.

Dit debat wordt georganiseerd in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 13 november 2013. Wij nodigen u van harte uit om dit debat bij te wonen op dinsdag 5 november 2013. U ontvangt het volledige programma zodra dat bekend is.

Noteer alvast in uw agenda:
Dinsdag 5 november 2013
19:15 uur
De Bidler (Kerkbuurt 2, Wergea)

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.