Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Basics Gitaar Les Wergea

Altijd al gedacht om eens gitaarles te nemen? Dat komt dan goed uit!
Basics Gitaar Les gaat van start met haar nieuwe cursus. Gitaarles voor beginners. Vanaf de eerste les kun je nu, ook wanneer je niet over muzikale voorkennis beschikt, leren gitaar spelen. Deze cursus is vooral praktijk gericht en dat betekent, spelen dus!
Moeilijk?
Nee hoor. Je oefent muziekstukken uit verschillende stijlen, van Pop tot Blues van Jazz tot Rock. Je leert het stap voor stap. Na een heel schooljaar ben je al in staat om een heel repertoire te spelen.

Hoe werkt het?

De lessen vinden plaats bij mij thuis. Het adres is Leeuwarderweg 41 Wergea. De lessen zijn altijd op afspraak. Je treft elkaar één keer per week, privé of in een groep van gelijkgestemden. Onze lessen staan bekend om zijn huiselijke sfeer, waarbij de leerling zich thuis voelt. Een groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 personen.

Er kan gekozen worden uit 2 soorten les: Privé-les en Groepsles.
Privé-les: Deze les duurt een 35 minuten en wordt een op een gegeven.
Groepsles: Deze lessen duren 50 minuten. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om met zijn tweeën of drieën les te krijgen. Leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor de groepjes. Uiteraard ben ik altijd bereid mee te denken.

Voorafgaand aan het volgen van lessen is er altijd een Introductieles . In deze les bespreek ik samen met de leerlingen wat hun wensen zijn en hoe we de lessen gaan invullen.

De kosten :
De kosten van de lessen hangen af van welk soort les u heeft. hieronder ziet u een overzicht van de kosten per soort les:
Privé-les : 14,50 euro p.p. / per 35 minuten
Groepsles 2 personen : 14,50 euro p.p. / per 50 minuten
Groepsles 3 personen: 12.50 euro p.p. / 50 minuten

De introductie les is gratis en geheel vrijblijvend. Bel of mail voor een afspraak!
Contact Docent: Martin Kramer 06-41603941 of 058- 8437722
Email Martin.kramer@hotmail.nl

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.