Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

wyw.jpgEr is weer een gebruikersavond voor wifi-abonnees gepland. En wel op dinsdag 18 maart in Us Doarpshûs. Aanvang 20:00 uur. Deze avond is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het geven van opmerkingen betreffende wifi. Tevens is deze avond een thema-avond: de thema’s die aan de orde komen zijn: ‘onderhoud aan PC’ en ‘programma’s die minimaal op de PC moeten staan’.

Er is weer een gebruikersavond voor wifi-abonnees gepland. En wel op dinsdag 18 maart in Us Doarpshûs. Aanvang 20:00 uur. Deze avond is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het geven van opmerkingen betreffende wifi. (om vragen goed te kunnen beantwoorden is het nuttig om de vragen vóór de bijeenkomst door te geven via een retourmail). Tevens is deze avond een thema-avond: de thema’s die aan de orde komen zijn: ‘onderhoud aan PC’ en ‘programma’s die minimaal op de PC moeten staan’. Maar ook is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen over computers en internet in het algemeen. Voor deze thema avond graag uiterlijk 16 maart opgeven via een retourmail (secretariaat@wergea.com).

De werkgroep WIW is kortgeleden omgezet in: Stichting Wurkgroep Ynternet Wergea (WYW). De werkgroep in oude vorm bestond al een aantal jaren als werkgroep onder Plaatselijk Belang Wergea, maar er waren goede redenen om voortaan als onafhankelijke stichting verder te gaan. Veranderende tijden, met in Wergea en omstreken op diverse gebieden meer aandacht voor informatie- en communicatie technologie (ICT) en daardoor meer verantwoordelijkheid bij de leden van de werkgroep hebben ons doen besluiten te kiezen voor een meer officiële status. Op 3 januari 2008 is de werkgroep dan ook een stichting geworden.

Het doel van de stichting blijft gelijk: op allerlei wijze hulp bieden aan inwoners van Wergea op het glibberige pad van de ICT. Op dit moment doet de stichting dat onder meer door het verzorgen van de Wergeaster website (www.wergea.com), het verzorgen van breedband internet via wifi en het organiseren van thema-avonden in Us Doarpshûs.

Met vriendelijke groeten, En wellicht tot dinsdag 18 maart, Arjen Agema Secretaris WYW.

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.