Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Volgens traditie heeft WYW deze herfst weer een thema avond gepland, en wel op maandag 17 november. 20:00 uur in Us Doarpshûs. Het thema voor deze avond is: 'digitale filmbewerking'.
Thema-avond: digitale filmbewerking

Volgens traditie heeft WYW deze herfst weer een thema avond gepland, en wel op maandag 17 november. 20:00 uur in Us Doarpshûs. Het thema voor deze avond is: 'digitale filmbewerking'.
De heer Wybo Smids zal ons deze avond uitgebreid van informatie voorzien. Onderstaand stukje tekst geeft u een indruk van wat u kunt verwachten.
 
Zelf digitaal filmen is niet zo moeilijk, maar hoe krijg je de beelden op je computer en hoe kun je ze bewerken met een programma als Windows Moviemaker? Of je hebt een dvd, waarvan je beelden wilt gebruiken voor een presentatie. Na het nodige werk, merk je dat het beeld goed is maar het geluid verdwenen. Hoe los je dit op? Er zijn veel types bestanden in de digitale filmwereld die voor problemen kunnen zorgen als je ze wilt omzetten en bewerken voor bijvoorbeeld You Tube. Hoe omzeil je deze problemen?
Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.