Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

WYW thema avond: Gratis!
Dinsdag 17 november, 20:00 uur, Us Doarpshûs, Gratis!

 

De Wurkgroep Ynternet Wergea organiseert in november een thema avond voor digitaal geïnteresseerden. Het thema is aangepast aan de tijdsgeest: gratis programma’s op de computer. In een aantal korte presentaties zullen diverse gratis programma’s de revue passeren, programma’s die in sommige gevallen een goed alternatief zijn voor commerciële, dure software, of programma’s die gewoon gemakkelijk zijn om op de computer te hebben. En het goede nieuws is dat deze kosteloze programma’s in kwaliteit en mogelijkheden soms nauwelijks onderdoen voor hun commerciële tegenhangers.

 

 

 

Gebruiksvriendelijk

Een aantal voorbeelden uit de eerste categorie zijn: OpenOffice in plaats van Microsoft Office, Linux voor Windows, Picassa fotobeheer in plaats van ACDSee en AVG antivirus voor Norton of McAfee. Voorbeelden uit de tweede categorie: CCcleaner en een prettig alternatief voor Windows verkenner: Total Commander. Deze thema avond maakt u kennis met deze gratis software en kunt u in het kort te horen krijgen wat de mogelijkheden zijn. De meeste van deze programma’s zijn zo gebruiksvriendelijk dat het na deze avond mogelijk is om genoemde software thuis te gebruiken.

 

Gebruikersavond wifi

Zoals gebruikelijk geldt deze avond ook als gebruikersavond voor wifi-abonnee’s. Vragen en opmerkingen betreffende wifi kunnen hier ook aan bod komen. Evenals trouwens algemene vragen over computers en aanverwanten. Het is wel handig om deze vragen ruim voor de avond te stellen, zodat een gedegen antwoord gegeven kan worden.

Opgave voor deze avond via secretariaat@wergea.com is gewenst. Ook voor het doorgeven van vragen kan dit adres worden gebruikt.

 

Bron: Arjen Agema, Secretaris WYW

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.