Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Stringbrêge septemberDe gemeente Leeuwarden is druk bezig met de voorbereidingen rondom de bouw en de aanleg van de Stringbrêge. Deze fiets- voetgangersbrug moet voor verbinding zorgen tussen de oude dorpskern en de nieuwbouwwijk Grut Palma. In dit bericht leest u de laatste stand van zaken rondom dit project. Onderaan vindt u een vraag en antwoord.

Klik op deze link voor het volledige bericht (PDF-document). Belangrijke punten in dit document zijn onder meer: communicatie, tijdspad en nieuws over de informatiebijeenkomst op 28 september in Us Doarpshûs.

Bron: Gemeente Leeuwarden (Sector Gebiedszaken, Economie & Bedrijfsvoering).

brug detailVanaf week 33 (10 augustus) zal de Tutsebrêge geschilderd worden. De exacte startdatum is nog niet bekend. Dit is even afhankelijk van de weersomstandigheden. De brug zal dan niet volledig gestremd worden. Er zal dan een halve rijbaanafzetting geplaatst worden om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De brug zal ook niet gestremd worden voor het vaarverkeer.

De werkzaamheden zullen ca. 2 weken duren en zullen plaatsvinden tussen 7.00 u en 17.00 u. Na deze tijd zal ook de verkeersafzetting verwijderd worden.


Bron: persbericht Gemeente Leeuwarden (Civiele Techniek/Ruimtelijke Ontwikkeling en Inrichting)

Bedrijven
    
Tweets

18-09-2020 20:56
Lees nu het laatste nieuws over de Stringbrêge op https://t.co/pJPH2V1NiL.


04-09-2020 17:32
RT @jochemmyjer: De Friese bevolking heeft weer een goede reden om ergens trots op te zijn. Gisteren gegeten aan de bar bij restaurant ‘Oa…


31-07-2020 21:30
RT @popduo: Stiekem tóch een beetje #Sneekweek. Dinsdagavond 4 aug. spelen we bij #Lewinski #Sneek. Reserveer via info@lewinski.nl https://


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.