Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

gemeentelwdIn mei ontvingen alle bewoners van Wergea een brief met enquête over de Stringbrêge. Hieronder een update van de gemeente Leeuwarden over deze enquête én over de bijeenkomst die momenteel wordt voorbereid.

U kunt de enquête invullen tot en met vrijdag 17 juni 2021
Heeft u de enquête al ingevuld, hartelijk dank daarvoor. We hebben al veel reacties mogen ontvangen. Heel waardevolle informatie waar we straks verder mee kunnen. Heeft u de enquête nog niet ingevuld, maar wilt u dat nog wel doen? Gooi hem dan uiterlijk vrijdag 17 juni a.s. in de brievenbus.

Vooraankondiging digitale bijeenkomst

Noteer dinsdagavond 6 juli alvast in uw agenda

Wij bereiden momenteel een bijeenkomst voor. Deze vindt digitaal plaats via een livestream vanuit een studio. Graag willen we de uitkomst van de enquête met u delen/presenteren. Tevens is er ruimte voor uw inbreng welke u dan kunt toelichten. De presentatie en begeleiding van deze avond wordt gedaan door Marijke Roskam .
Binnenkort ontvangt u van ons een brief met meer informatie over deze bijeenkomst. Via deze brief kunt u zich ook aanmelden.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Laat het ons dan weten. Neem dan gerust contact op met Marianne Reitsma, communicatieadviseur project Grut Palma en Stringbrêge via marianne.reitsma@leeuwarden.nl.

09aDe gemeente Leeuwarden kijkt met aandacht naar de petitie die is aangeboden

Op dinsdagmiddag 23 maart boden bewoners van Wergea een petitie aan de gemeente Leeuwarden aan. De komende tijd kijkt de gemeente met aandacht naar deze petitie. Onder andere naar de vragen hoe het komt met de wachtvoorzieningen en de wens om de brug iets te verhogen. Na de zomer starten de werkzaamheden van de brug.

De gemeente neemt de tijd om bovenstaand goed te doen. Daarom starten ze deze week niet met de aanleg van de brug. De brug wordt na de zomer aangelegd. De brug komt er, conform afspraak met het dorp om Grut Palma en het oude dorp te verbinden. De gemeente houdt u op de hoogte.

Tot de aanleg van de brug houdt de gemeente nauw contact met inwoners van het dorp. Gemeente Leeuwarden neemt omwonenden tijdig mee in mogelijke dilemma’s en keuzes. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Voor vragen aan de gemeente kunt u contact opnemen met Narsing Lakhi, via het e-mailadres narsing.lakhi@leeuwarden.nl, of via telefoonnummer 14 058.

[Bron: gemeente Leeuwarden]

Bedrijven
    
Tweets

23-05-2021 20:38
RT @vvWarga: Strik je veters! SJO Warga/WWS doet mee aan de Sponsorloop van SC Cambuur. Je helpt niet alleen je eigen club, maar je maakt z…


23-05-2021 20:36
RT @popduo: Vanmiddag waren we even live op @OmropFryslan radio. Noardewyn 'Light' met @WillemWaldpyk vanuit popzaal @Neushoorn. We speelde…


04-05-2021 13:52
RT @vvWarga: VV Warga feliciteert oud Warga speler Wesley Dijkstra met de opening van Supermarkt Wergea. Het ziet er allemaal keurig uit.…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.