Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

martien wierdsma klachtenbemiddelaar leeuwarden

Heeft u wel eens een vervelende ervaring met de gemeente Leeuwarden gehad? Wordt uw brief niet beantwoord of vindt u dat een medewerker u niet verder helpt? Dit kan een gevoel van irritatie en machteloosheid veroorzaken. Bovendien kost zo’n conflict vaak veel tijd, zowel voor u als voor de ambtenaar. Voorbeelden van klachten over (gebrekkige) dienstverlening zijn:

•    De gemeente reageert niet op uw brief.
•    U wordt maar niet teruggebeld.
•    De casemanager heeft geen interesse in uw persoonlijke omstandigheden.
•    U wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

In zo’n geval kunt u de hulp inschakelen van Martien Wierdsma. Zij is de klachtenbemiddelaar van de gemeente Leeuwarden. Zij bemiddelt tussen de inwoner die zich onbehoorlijk behandeld voelt en de betrokken ambtenaar. Zij gaat een gesprek aan met als doel het probleem op lossen voor dit nóg groter wordt of escaleert. Het wegnemen van uw klacht staat altijd voorop.

Martien Wierdsma gaat niet over inhoudelijke klachten. Dus niet over kapotte straatverlichting, losse stoeptegels, zwerfvuil, weigering bouwvergunningen/bijstandsuitkering of het algemene beleid van de gemeente. Bij die situaties kan telefonisch via 14 058, via de website van de gemeente of per post een melding woon- of leefomgeving worden ingediend.

Martien Wierdsma is telefonisch bereikbaar via 058 233 4001 of via mailadres martien.wierdsma@leeuwarden.nl. Ook kunt u de gemeente Leeuwarden een brief sturen, ter attentie van mevrouw Wierdsma. Tot slot is er nog de mogelijkheid om een klachtenformulier in te vullen op de website van de gemeente Leeuwarden.

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.