Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

09aDe gemeente Leeuwarden kijkt met aandacht naar de petitie die is aangeboden

Op dinsdagmiddag 23 maart boden bewoners van Wergea een petitie aan de gemeente Leeuwarden aan. De komende tijd kijkt de gemeente met aandacht naar deze petitie. Onder andere naar de vragen hoe het komt met de wachtvoorzieningen en de wens om de brug iets te verhogen. Na de zomer starten de werkzaamheden van de brug.

De gemeente neemt de tijd om bovenstaand goed te doen. Daarom starten ze deze week niet met de aanleg van de brug. De brug wordt na de zomer aangelegd. De brug komt er, conform afspraak met het dorp om Grut Palma en het oude dorp te verbinden. De gemeente houdt u op de hoogte.

Tot de aanleg van de brug houdt de gemeente nauw contact met inwoners van het dorp. Gemeente Leeuwarden neemt omwonenden tijdig mee in mogelijke dilemma’s en keuzes. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Voor vragen aan de gemeente kunt u contact opnemen met Narsing Lakhi, via het e-mailadres narsing.lakhi@leeuwarden.nl, of via telefoonnummer 14 058.

[Bron: gemeente Leeuwarden]

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.