Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

gemeentelwdIn mei ontvingen alle bewoners van Wergea een brief met enquête over de Stringbrêge. Hieronder een update van de gemeente Leeuwarden over deze enquête én over de bijeenkomst die momenteel wordt voorbereid.

U kunt de enquête invullen tot en met vrijdag 17 juni 2021
Heeft u de enquête al ingevuld, hartelijk dank daarvoor. We hebben al veel reacties mogen ontvangen. Heel waardevolle informatie waar we straks verder mee kunnen. Heeft u de enquête nog niet ingevuld, maar wilt u dat nog wel doen? Gooi hem dan uiterlijk vrijdag 17 juni a.s. in de brievenbus.

Vooraankondiging digitale bijeenkomst

Noteer dinsdagavond 6 juli alvast in uw agenda

Wij bereiden momenteel een bijeenkomst voor. Deze vindt digitaal plaats via een livestream vanuit een studio. Graag willen we de uitkomst van de enquête met u delen/presenteren. Tevens is er ruimte voor uw inbreng welke u dan kunt toelichten. De presentatie en begeleiding van deze avond wordt gedaan door Marijke Roskam .
Binnenkort ontvangt u van ons een brief met meer informatie over deze bijeenkomst. Via deze brief kunt u zich ook aanmelden.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Laat het ons dan weten. Neem dan gerust contact op met Marianne Reitsma, communicatieadviseur project Grut Palma en Stringbrêge via marianne.reitsma@leeuwarden.nl.

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.