Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Vooraankondiging verkoop van 4 bouwkavels in het woningbouwplan Grut Palma te Wergea. 
Vooraankondiging verkoop van 4 bouwkavels in het woningbouwplan Grut Palma te Wergea.

In het woningbouwplan Grut Palma te Wergea wordt vanaf 16 maart 2009 gestart met de verkoop van 4 bouwkavels voor particuliere woningbouw. De zeer ruime kavels zijn centraal gelegen in het deelgebied 5a op de hoek van de Palmastrjitte en het Oant it Alddjip en kennen de kavelnummers 80, 81, 82 en 83. De kavels zullen middels verloting worden verkocht.

De kaveloppervlaktes variëren in afmeting tussen de 579m2 en de 1.023 m2 en hebben een kavelprijs vanaf € 122.212,- excl. b.t.w. en k.k.

Naast de verkoop van de kavels wordt de gelegenheid geboden om op loopafstand een ligplaats te kopen in de centrale jachthaven. De ligplaatsen zullen uitsluitend gecombineerd met een bouwkavel worden verkocht. De verkoopprijs voor een ligplaats bedraagt € 15.050,- excl. b.t.w. en k.k.

De definitieve afmetingen en prijzen zullen op moment van vrijgave verkoop bekend worden gemaakt.

Nadere gegevens en informatie over de verkoopvoorwaarden zal door ons gepubliceerd worden in de Op 'e Hichte en op www.grutpalma.nl.
 
Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.