Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

In navolging van de mail van 23 juli jl. informeer ik u graag over de stand van zaken rondom de aanpassing aan de kruising Grut Palma in Wergea.
 
De opdracht aan aannemer KWS is voor de bouwvak uitgegaan. De eerste bouwvergadering heeft afgelopen dinsdag plaatsgevonden. De aannemer begint vrijdag 28 augustus met het aanbrengen van de eerste verkeersmaatregelen.

Maandag 31 augustus zullen de tijdelijke verkeerslichten in gebruik genomen worden.

De werkzaamheden aan de kruising starten dan ook daadwerkelijk en zullen tot zaterdag 10 september doorlopen. Er is dan sprake van verkeershinder.

KWS slaagt er in om de gehele stremming van de weg te beperken tot 1 dag, namelijk op dinsdag 7 september. De aannemer plaatst zo snel mogelijk de vooraankondigingsborden voor de hinder en de stremming, waarschijnlijk morgen nog. Tijdens de stremming zal er een omleidingsroute zijn aangegeven.
 
U kunt deze informatie desgewenst via uw analoge en digitale kanalen kenbaar te maken binnen Wergea, Warten, Eaugum / Idaard en omgeving.
 

Bericht van de provincie Fryslan

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.