Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Trije hikkenOp vrijdag 24 januari 2020 opent wethouder Van Gelder van de gemeente Leeuwarden om 14:00 uur het project Sinnestroom Trije Hikken van de Coöperatie Duurzaam Wergea. Vanaf die datum zal de coöperatie overgaan tot het leveren van 100% schone energie aan het stroomnet.

Feestelijke opening
De feestelijke opening vindt plaats bij Maatschap Schuurmans aan de Trije Hikken 1. Zij zijn degene die een dak ter beschikking hebben gesteld aan de coöperatie. Voorzitter Marc Bekhof: “We zijn erg blij dat Schuurmans ons een dak ter beschikking wilde stellen. Hierdoor hebben we nu succesvol ons eerste project kunnen oppakken. Dat laatste was trouwens niet gelukt zonder de grote steun uit de omgeving om financieel bij te dragen. Hierdoor konden we de investering doen om de 330 panelen aan te schaffen en te laten plaatsen.”

Voorafgaand aan de officiële opening verzorgd GroenLeven een leerzaam programma voor groep 5 en 6 van basisschool de Twamêster over het opwekken van energie met zonnepanelen.

Programma
Het programma is als volgt. [klik op 'lees meer']

 13:30 uur Inloop met koffie & thee en start educatief programma 
 14:00 uur Welkom door voorzitter Marc Bekhof 
 14:05 uur Openingswoord door wethouder Van Gelder
 14:10 uur Officiële opening en fotomoment
 14:15 uur Snert en limonade 
 14:30 uur Einde

Kom ook!
Graag nodigen we u uit om bij de opening aanwezig te zijn en kijken er naar uit u de 24ste te mogen begroeten!

Namens het bestuur van de coöperatie,

Daan Borjeson

NB: Wanneer u bij de opening aanwezig bent stemt u er mee in dat wij eventueel beeldmateriaal waar u op staat mogen gebruiken voor onze mediakanalen. Wilt u dit niet dan vragen we u dit bij uw aankomst even te melden bij een van de bestuursleden.

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.