Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

De auto's van "GP Snel Transport' zijn de laatste tijd steeds vaker te zien op de weg in onze regio. En dat is een goed teken. Het bedrijf van Geert van der Heide uit Leeuwarden en Pieter Roorda uit Reduzum draait als een tierelier.

WERGEA - De auto's van "GP Snel Transport' zijn de laatste tijd steeds vaker te zien op de weg in onze regio. En dat is een goed teken. Het bedrijf van Geert van der Heide uit Leeuwarden en Pieter Roorda uit Reduzum draait als een tierelier. „Wy dogge alles sels; fan it opheljen fan pakketten oant de besoarging en it ôfhanneljen fan klachten. Dat is ús krêft", aldus Geert. „By ús hast neat te krijen mei callcenters, wy steane de klant fuorténdaliks te wurd", zegt Pieter.

GP Snel Transport is in april 2006 door G(eert) en P(ieter) opgericht. Beide waren respectievelijk ongeveer twintig jaar en zes jaar werkzaam bij Friesland Leesmap, dat later is omgedoopt in Atlas Friesland Leesmap. Geert was al jaren zelfstandig ondernemer. Het werk als leesmapbezorger liep al meer dan twintig jaar als een rode draad door zijn leven. In de periode 1995-1998 was hij bedrijfsleider van Friesland Leesmap. Pieter heeft zes jaar als leesmapbezorger gewerkt. Geert: „De leste tiid wie der minder wurk by de 'Leesmap'. Yn oerlis mei de eigener ha wy oar wurk socht op it mêd fan besoarging, want dêr is wurk genôch yn te finen."

20080318gptransport.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geert van der Heide (links) en Pieter Roorda zijn bezig met inladen. (Foto: Pier van der Heide).

Geert en Pieter kregen een aantal routes van TNT. Zo hebben ze geleidelijk een netwerk opgebouwd. Met hun schat aan ervaring op het gebied van bezorging en uitgebreide topografische kennis van Friesland en de rest van Nederland is het werk snel uitgebreid. „Wy komme oeral en wurkje ek wol mei en foar oare bedriuwen. In grut part fan üs wurk bestiet ut de besoarging fan pakketsjes. Dêrnjonken besoargje wy ek wol gruttere saken as keukens, badkeamers en pallets." 'Gewoon de kortste weg' is de slogan van GP Snel Transport. Deze slogan heeft een dubbele betekenis. „Troch ús topografyske kennis ride wy de koartste wei." Daarnaast zijn de lijnen kort, want als een klant belt krijgen ze direct Geert of Pieter aan de lijn.

Sinds 1 december 2007 is GP Snel Transport gevestigd aan de Fricoweg 1A in Wergea. Meer informatie is te vinden op http://www.gptransport.nl. Geert is te bereiken via 06 44 16 23 22. Pieter is te bereiken via 06 20 36 59 30.

(bron: Mid Frieslander dinsdag 18 maart 2008 wmm)

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.