Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

De logopedisten Bondina van der Meulen en Janneke Wegman-Koopmans houden in het kader van de Werelddag van de Stem op woensdag 15 april en donderdag 16 april open spreekuren in de logopediepraktijken Grou en Akkrum en in de pas geopende vestiging in Wergea. De logopedisten Bondina van der Meulen en Janneke Wegman-Koopmans houden in het kader van de Werelddag van de Stem op woensdag 15 april en donderdag 16 april open spreekuren in de logopediepraktijken Grou en Akkrum en in de pas geopende vestiging in Wergea. De logopediepraktijk heeft een nieuwe naam gekregen n.l. Logopediepraktijk Mid-Frysl?n (voorheen Logopediepraktijk Grou e.o).

Op 16 april begint eveneens de campagne ieder1stem. Tijdens deze dag wordt door logopedisten aandacht gegeven aan het stemgebruik van kinderen en volwassenen.
Een speciale website van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie wordt gelanceerd getiteld www.ieder1stem.nl.
Op 15 en 16 april is er gelegenheid om van de bovengenoemde logopedisten een gratis stemadvies te krijgen en er wordt voorlichting gegeven over logopedie tijdens deze dagen.

Mensen hebben van nature verschillende mogelijkheden om hun stem te gebruiken. Stemklachten worden o.a. veroorzaakt door verkeerd gebruik bijvoorbeeld door te spreken met een foutieve ademhaling, te snel en te lang te spreken, niet goed te articuleren, door stress en aanleg en niet letten op de akoestische omgeving. Roken en alcoholgebruik belasten de stem eveneens. Vooral beroepssprekers zoals leerkrachten, maar ook instructeurs en koorleden hebben hun stem hard nodig. Goede voorlichting, onderzoek, behandeling en advies is dus van belang.

De open spreekuren zijn op woensdag 15 april in Akkrum van 16.00 tot 17.30 uur in Leppehiem,
op donderdag 16 april in Grou van 11.00 tot 13.00 uur aan de Oostergoostraat 30
en op donderdag 16 april in Wergea van 15.00 tot 17.00 uur op Kerkbuurt 4.

U bent allen van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u mailen naar: logopediemidfryslan@live.nl of telefonisch contact opnemen met Bondina van der Meulen 06-10627073.Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.