Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Tijdens de Internationale Slavakto Vakwedstrijden is de snert van slagerij Jan van der Wal uit Wergea bekroond met het predicaat `Goudkwaliteit’. Dit mag met recht een topprestatie genoemd worden.

Tijdens de Internationale Slavakto Vakwedstrijden is de snert van slagerij Jan van der Wal uit Wergea bekroond met het predicaat `Goudkwaliteit’. Dit mag met recht een topprestatie genoemd worden.

Alle ingezonden producten zijn door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op:

  • - Uiterlijk aanzien, vorm en kleur
  • - Structuur
  • - Geur en smaak
  • - Consistentie


De snert van slagerij Jan van der Wal heeft deze toets glansrijk doorstaan. Zo stelde de jury vast dat dit ambachtelijk gemaakt product van uitstekende kwaliteit is. Natuurlijk is Jan van der Wal bijzonder verheugd over het oordeel van de jury. Het bijbehorende Goudkwaliteit certificaat heeft dan ook een ereplaats in de winkel gekregen.
De Internationale Slavakto Vakwedstrijden – georganiseerd tijdens de Slavakto op 28,29 en 30 september jl.- staan in de branche bekend als kwalitatief hoogstaande wedstrijden. Dit jaar nam een ongekend groot aantal slagers / versspecialisten deel aan deze wedstrijden.

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.