filmkafe 100 foot journey 001

Filmkafé Bagdad Film: The Hundred Foot Journey

Vrijdag 30 september 20.30 uur
Us Doarpshûs, Nieuwe Weg 5 Wergea
Entree € 7.50 (incl. kopje koffie/thee)

Met beelden van kleurige curry's, fantastische verse producten en smakelijk ogende omeletten is The Hundred-Foot Journey geen film om op een lege maag te kijken. Dit komische drama van regisseur Lasse Hallström (Safe Haven) vertelt het verhaal van de Indiase familie Kadam. Zij zoeken hun geluk in Frankrijk, waar ze een restaurant openen tegenover het Franse sterrenrestaurant van de strenge dame Madame Mallory (Helen Mirren).

De rol van Madame Mallory is op Mirrens lijf geschreven. Ze speelt de dame met de ijzige buitenkant en de zachte binnenkant dan ook erg overtuigend. Maar vooral leuk is de chemie die ze heeft met Papa Kadam (Om Puri). De twee zijn samen verantwoordelijk voor een groot deel van de komische momenten in de film. Het is bijzonder prettig om af en toe een film te kijken die niet erg veel van je vergt, omdat het geen complexe plotwendingen en ingewikkelde dialogen heeft. The Hundred-Foot Journey leent zich hier perfect voor. Een film die je nog een keer wilt kijken, al is het alleen maar om het recept van die fantastische omelet te ontdekken.

Wil je op de hoogte blijven van ons programma: stuur een mail naar filmkafebagdad@gmail.com

 

 

Fragment uit The Hundred Foot Journey

 

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.