shoplifters 1 Vrijdag 28 februari 20.30 uur
Us Doarpshûs Nieuwe Weg 2-4 Wergea
Entree € 7.50 (incl. kopje koffie/thee)

In een arme wijk van Tokio leeft een familie van winkeldieven. Oma, vader, moeder, tante en zoontje, bijeengepakt in een piepklein woninkje. Vader, moeder en tante hebben een baan, oma heeft een klein pensioen. In de 21e eeuw levert dat onvoldoende op om een familie in leven te houden, daarom gaan vader en zoon regelmatig op dievenpad.

Het is op een routineuze zakkenrolavond dat Osamu en zijn aangenomen zoon Shota de vierjarige Yuri aantreffen. Alleen op het balkon, haar ouders niet ver ervandaan verwikkeld in een heftige, gewelddadige ruzie. Het tweetal besluit het kleine meisje in huis te nemen; hier zou ze toch niet echt gemist worden. Oma Hatsue is vol vreugde en begint gelijk te zoeken naar stofjes om nieuwe kleren voor Yuri van te maken. Nobuyo, de vermeende vrouw van Osamu, is een stuk skeptischer en vooral bang dat de komst van een nieuwe telg in de familie voor te veel verandering gaat zorgen. De verandering komt er.

 

 

Je kunt je laten verrassen, mocht je een kleine indruk willen van deze film, de trailer staat op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9382rwoMiRc

Wil je op de hoogte blijven van ons programma: stuur een mail naar filmkafebagdad@gmail.com

 
 
De fotorechten vallen onder licentie filmhuur en zijn dus rechtenvrij te gebruiken op wergea.com.

shoplifters 2

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.