Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

fryske top100Dit jaar heeft de top 2000 een verrassende nieuwe nummer 1, geen Queen, maar Danny Vera!

Zoals je bij de Top 2000 weet: het is Queen of de Eagles. En zo nu en dan wat anders tussendoor.

Het Friese broertje, de Fryske Top 100 heeft al heel veel jaren Gurbe Doustra of Reboelje op 1 staan.

Een uitzondering was 2018 met Oele Plop zijn "Ik wie smoar". Maar dat was een gecoördineerde actie. En eigenlijk niet helemaal eerlijk, want eigenlijk willen we op nummer 1 het nummer wat "de meeste mensen" mooi vinden.

In de lijst met artiesten waar je uit kunt kiezen staan flink wat Wergeasters. Natuurlijk Weima en Vd Werf die ook tijdens deze corona-periode flink aan de weg timmeren. Twarres, Baba, Meander, Jacob Dijkstra (50% van Die Twa, met Fûgels staat Die Twa elk jaar of wel of net niet in de top 3).

Het zou mooi zijn dat we in dit corona-jaar, waarin alle optredens afgelast worden, we de Wergeaster artiesten een "boost" kunnen geven.

Hoe ging het vorig jaar?

  • Die Twa (Fûgels), van 3 naar 4.
  • Twarres (Wer bisto), van 11 naar 10.
  • Weima en van der Werf (Do), bleef op 44.
  • Twarres (Fûgelfrei), bleef op 64.
  • Die Twa (Eachkontakt), van 98 naar 81.

Met de corona kunnen we niet zoveel, maar wel naar de radio luisteren. En dat er dan de muziek gedraaid wordt waar we zelf op gestemd hebben, dat is nog beter.

Ga dus naar https://www.frysketop100.nl/ en stem! Elke 50e stemmer krijgt een Omfrop Fryslân muts en alle deelnemers die hun gegevens achter laten maken kans op een jukebox! Dan wordt binnen zitten toch een beetje minder erg.

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.