frysian funk foundationWaar veel evenementen tegenwoordig moeite hebben het hoofd boven water te houden zonder de entreeprijzen (fors) te verhogen, hebben de vier oprichters van het nieuwe DH Muzyk | Kafee in Wergea het aangedurfd geen entree voor de optredens te vragen. Waarom is dat belangrijk? “Het is niet zo dat mensen het niet kunnen of willen betalen maar op deze manier kunnen mensen heel gemakkelijk even aanwippen, wat drinken en weer weggaan” aldus één van de oprichters, “hoewel we dat weggaan-gedeelte liever niet hebben, haha. Maar zo is het wel echt een café. Dit concept werkt trouwens alleen als er flink wat mensen komen en dat is gelukkig het geval, daar zijn we heel blij mee”.

Doordat men streeft naar veel variatie in de acts, zal niet iedereen altijd muzikaal aan zijn trekken komen, maar gewoon voor de gezelligheid komen kan natuurlijk ook. Er moet flink in het vooruit worden gepland en daarom kan er nu al worden onthuld dat er dit jaar in ieder geval naar metal, country en reggae kan worden geluisterd.

Het muziekcafé is ongeveer één keer per zes weken open en zondagmiddag 7 mei is alweer de derde keer met ditmaal: de Frisian Funk Foundation (zie foto). Met maar liefst 10 man/vrouw worden fraaie en bijzonder strakke funk-, soul-, en discocovers gebracht. Nummers van o.a.: Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Jamiroquai en Tina Turner.

Doarpshûs Wergea / gratis toegang / café open om 15.30 uur / band begint om 16.00 uur

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.