Op zondag 11 februari 2024 geven zangeres Laia Lopez Ramirez en pianiste Victoria Dmitrieva een dubbelconcert in Us Doarpshûs in Wergea.
Het succesvolle concert van de pianist Andrej Makarov, medio februari 2023, smaakt naar meer!

De datum van het concert is zondagochtend 11 februari.
De locatie is Us Doarphûs Nieuwe Weg 2-4 in Wergea.
Aanvang concert 10.30, inloop vanaf 10.00 uur.


Kaarten a 10 euro p.p. Reserveren via mail
info@doarpshuswergea.nl

Klik op "Lees meer" om achtergrondinformatie over Laia en Victoria te lezen.

Victoria Dmitrieva studeerde piano aan het Staatsconservatorium in St. Petersburg en later studeerde zij fortepiano aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Haar specialiteit is kamermuziek en daarnaast is ze zeer goed ingevoerd in het liederenrepertoire.

Laia Lopez Ramirez is een uit Catalonie afkomstige sopraan, en is afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Onlangs nog speelde ze Suor Dolcina in Puccini’s opera ‘Suor Angelica’. Onder leiding van Arnoud Oosterbaan debuteerde ze als soliste in het requiem van Brahms.

Tijdens hun optreden in Us doarpshûs in Wergea op 11 februari zullen zij een zeer gevarieerd repertoire ten gehore brengen, waarin muziek uit verschillende culturen en tijdsbeelden langs zullen komen. Van Catalonie gaan we een muzikale reis maken naar Argentinie, Frankrijk en Italie.

Deze twee musici, volgens insiders toptalenten van de buitencategorie, staan nog aan het begin van hun carriere, maar hebben nu al een behoorlijke staat van dienst. Ze staan garant voor een inspirerende muzikale ochtend in het buitengewoon gezellige en sfeervolle Us Doarpshûs in Wergea.

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.