Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Op 25 augustus is er in Multicultureel centrum De Bidler in Wergea een Simmer Fair. De deelnemers laten u kennis maken met hun hobby`s en bezigheden.

Simmer Fair Wergea

Op 25 augustus is er in Multicultureel centrum De Bidler in Wergea een Simmer Fair. De deelnemers laten u kennis maken met hun hobby`s en bezigheden.

Er zijn veel demonstraties, waaronder: glas in lood zetten, blik filigraan (het tweede leven van een conserven blikje), er wordt gevild, gesponnen en er worden half edelstenen bewerkt. Een pottenbakster is er aan het werk, u kunt genieten van knipkunst, borduren, quilts, schilderijen, antiek en curiosa en nog veel meer. Een poppendokter heeft de hele dag spreekuur. Hij behandeld oude antieke poppen en beren, maar ook de poppenkinderen van vandaag de dag. Ook komt er een imker met zijn bijenvolk. Hij kan u van alles vertellen over deze ijverige beestjes, u producten laten proeven en verkoopt deze ook. Aan de mannen is ook gedacht, er zijn prachtige beelden te bewonderen gemaakt van oude machine onderdelen (zie foto) er staat een verreiker, een oude vrachtauto, motorfiets enz. En wat dacht u van een kunstenaar die uit boomstammen de mooiste dingen maakt. Voor de kinderen is er de hele dag gratis een springkussen.

Nieuwsgierig geworden naar dit alles, dan moet u toch zeker even lang komen. De markt is op 25 augustus van 10.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

20070825simmerfair.jpg 

 

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.