Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

logo wergea 600

Volgend jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

virtuele elfstedentocht logoIn Wergea hebben we het prima voor elkaar, een cafétaria, de mannen van 's Lands Welvaren die bierpakketten en wijnpakketten verkopen, elke woensdag het Neusje van de Zalm, een pizzeria. En dachten we dat het geheim van die lekkere pizza's alleen bij ons bekend was, afgelopen zaterdag van Piet Kloosterman gehoord dat er zelfs "bootjes-toeristen" wekelijks terug komen "omdat de pizza's hier zo lekker zijn"!

Met al die lekkere hapjes willen de kilo's er wel bij komen, misschien is dat één van de redenen dat er de laatste weken nogal wat Wergeasters een rondje om lopen. En het "verplicht" thuis zitten zal daar ook vast voor zorgen.

De Leeuwarder Courant en de Friesland hebben de handen ineen geslagen en een "virtuele 11-steden wandeltocht" georganiseerd, deze is afgelopen week gestart. Je kunt dit zelf op papier bijhouden, maar ook je kunt je ook aanmelden via de Endomondo-app. Deze app installeer je op je telefoon en daarmee houd je jouw gelopen kilometers bij. Per week loop je ongeveer 20 kilometer. Op de website kun je er meer informatie over vinden: link.

Graag horen we welke Wergeasters al mee lopen of gestart zijn, voeg dat dan even toe in de reacties op dit bericht op onze Facebookpagina!

yogaVanaf 3 februari iedere maandagavond om 19.00 Yoga & 20.00 Pilatesles in de Fabriek Wergea!

Iedereen is welkom: man, vrouw, jong, oud, lenig of niet...
Aanmelden kan vanaf nu via info@studiofitaal.nl of  06 42012203. Twee proeflessen voor € 10,= of een 10-lessenkaart voor € 80,= of een 5-lessenkaart voor € 47,50

Hier volgt een korte omschrijving van de lessen:
- De Yogales valt onder de Vinyasa Yoga, een yogavorm met veel fysieke beweging. Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen. De les is opgebouwd in een bepaalde volgorde waarbij je naar een bepaald resultaat toewerkt. Je begint rustig (Yin) waarna je opbouwt naar meer uitdagende houdingen (Yang). Daarna worden de houdingen weer kalmer om daarna af te sluiten met een ontspanning. Yoga is niet prestatiegericht. Je doet wat in je vermogen ligt en dat is genoeg.

Lees meer: Yoga en Pilates in de Fabriek Wergea

Wergea 600

logo wergea 600

Volgend jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.