Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

virtuele elfstedentocht logoIn Wergea hebben we het prima voor elkaar, een cafétaria, de mannen van 's Lands Welvaren die bierpakketten en wijnpakketten verkopen, elke woensdag het Neusje van de Zalm, een pizzeria. En dachten we dat het geheim van die lekkere pizza's alleen bij ons bekend was, afgelopen zaterdag van Piet Kloosterman gehoord dat er zelfs "bootjes-toeristen" wekelijks terug komen "omdat de pizza's hier zo lekker zijn"!

Met al die lekkere hapjes willen de kilo's er wel bij komen, misschien is dat één van de redenen dat er de laatste weken nogal wat Wergeasters een rondje om lopen. En het "verplicht" thuis zitten zal daar ook vast voor zorgen.

De Leeuwarder Courant en de Friesland hebben de handen ineen geslagen en een "virtuele 11-steden wandeltocht" georganiseerd, deze is afgelopen week gestart. Je kunt dit zelf op papier bijhouden, maar ook je kunt je ook aanmelden via de Endomondo-app. Deze app installeer je op je telefoon en daarmee houd je jouw gelopen kilometers bij. Per week loop je ongeveer 20 kilometer. Op de website kun je er meer informatie over vinden: link.

Graag horen we welke Wergeasters al mee lopen of gestart zijn, voeg dat dan even toe in de reacties op dit bericht op onze Facebookpagina!

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.