Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

20071202udi_megapietenfeest.jpgHet UDI Mega Sinterklaasfeest op zondag 2 december 2007 in de gymzaal.

 

UDI-Warga terug met groot Sinterklaasfeest!

UDI jeugdcommissie viert 2 december haar 5e verjaardag tijdens:

De UDI jeugdcommissie bestaande uit: Claudia Duursma, Marieta Kooistra,  Gregor Martes en Gert van der Veen, is jarig! Sinds 2002 heeft UDI een jeugdcommissie opgericht voor de organisatie van het UDI gymkamp. Er werd naast de kampen meer georganiseerd, denk maar aan het Mega Pietenfeest, de sponsorloop, de trainingen in de turnhal in Heerenveen enz.  Allemaal met als doel, de jeugd van Wergea plezier in sport laten beleven en de ouders en belangstellenden daarbij betrekken.

2007 stond bol van de activiteiten. De grootste activiteit heeft in juni plaatsgevonden, de UDI uitvoering 2007. In september zijn we teruggegaan, waar de UDI jeugdcommissie 5 jaar geleden is begonnen.  We gingen op 28, 29 en 30 september op gymkamp naar Us Blauhiem in Appelscha. Om alle feestelijkheden af te sluiten, organiseren we voor alle inwoners van Wergea op 2 december     "Het UDI Mega Sinterklaasfeest! "

Dit feest zal bestaan uit een grote geldinzamelingsactie voor nieuwe materialen voor UDI.  Het feest zal  worden afgesloten met de UDI Bonte Sinterklaasavond.  Alle jeugdleden kunnen optreden (Live zingen, dansen en muziek maken, opgeven kan met een opgave formulier. Dit wordt  tijdens de lessen uitgedeeld).

We spelen  met het toegestroomde publiek tussen de optredens door, de grootste UDI bingo ooit.  Het mega Sinterklaasfeest zal gepresenteerd worden door de leden van de UDI jeugdcommissie zelf. We hebben een uitnodiging naar Spanje gestuurd, dus wie weet? komen er nog een aantal beroemde gasten. 

Kom allemaal!!

Zondag 2 december 2007

15.00 uur tot 16.30 uur spellen, zoals het bekende Rad van UDI

Vanaf 16.30 uur tot ongeveer 18.00 uur live optredens door kinderen tijdens de Bonte Sinterklaasavond.

En dit allemaal in de gymzaal, iedereen is welkom!!

20071202udi_megapietenfeest2.jpg
UDI jeugdcommissie
Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.