Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

VV Warga sluit zaterdag 31 mei het seizoen af voor alle senioren, dames en jeugdelftallen van de voetbalclub. Vanaf 16.00 uur wedstrijden voor de jeugd en vanaf 18.00 uur komen daar de senioren bij.

WERGEA - VV Warga sluit zaterdag 31 mei het seizoen af voor alle senioren, dames en jeugdelftallen van de voetbalclub. Vanaf 16.00 uur wedstrijden voor de jeugd en vanaf 18.00 uur komen daar de senioren bij.

Warga 3 speelt dan traditioneel tegen Warga 4 om de felbegeerde 'Leppehiembokaal'. Om 19.00 uur de selecties van Warga 1 en 2. Tegelijkertijd gaan Warga 5 en de Wergeaster dames dan strijden om de 'Gouden String'. Waarom de 'Gouden String'? Alle dames zijn door diverse sponsors voorzien van een string mét voorop het logo van de VV Warga. Het leek de commissie dan ook een leuk idee om hierop verder te borduren.

Verder staat de traditionele barbecue op het programma met live muziek van een zingende dj. Ook zal op deze avond de uitslag van de verloting bekend worden gemaakt. Deze loten (met diverse prijzen waaronder een tv) worden op donderdagavond in Warten verkocht en op de vrijdagavond volgt dan Wergea met de omringende dorpen. Natuurlijk zijn supporters op deze afsluiting ook van harte welkom.

(bron: Mid Frieslander dinsdag 27 mei 2008 wmm)

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.