Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

logo vv wargaDe website van v.v. Warga werkt samen met de site voetbal.nl van de KNVB om gegevens (programma, uitslagen, stand) van alle teams snel en zorgvuldig beschikbaar te stellen voor spelers en medewerkers. Er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde widget (het grijze deel aan de linker kant van de website van v.v. Warga).

De gegevens die hier beschikbaar zijn, kunnen ook op gemakkelijke wijze op een smartphone of tablet bekeken worden. Dit gaat via een gratis app van voetbal.nl. Voor een goed gebruik zijn een aantal stappen noodzakelijk:

- Registreer op de site voetbal.nl.
- Selecteer onder de knop ‘competities’ eventueel een team (bij een volgend bezoek aan de site zijn de gegevens snel bij de hand).
- Download op de smartphone of tablet de app van voetbal.nl.
- Bij ‘mijn teams’ wordt dan het bij punt twee ingestelde team weergegeven.

Na registratie zijn de gegevens van het ingestelde team op de computer via de site van v.v. Warga direct te bekijken door in de widget op het donkergrijze info-bolletje van het betreffende team te klikken. Met de smartphone kan de app aangeklikt worden.

[bron: www.vvwarga.nl]

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.