Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

huntington cheque huntington lutz jacobi
Op 14 februari dit jaar hebben we via onze website en Facebookpagina het bericht gedeeld van de door Harry Vogels geïnitieerde actie om geld in te zamelen zodat een groep Huntington-patiënten een mooi dagje uit kan hebben (link). Een hele mooie actie waaraan veel mensen mee gedaan hebben.

Woensdag 10 april 2019 was het zover, na de laatste spinningles van Harry en Lieke bij FitConcept in Grou, heeft Lutz Jacobi de trekking van de loterij gedaan. (Klik op 'lees meer' voor de uitslag.)

De loterij heeft € 1.487,00 opgebracht en de cheque is op donderdag 11 april 2019 aangeboden aan Tineke Hoekstra, teamleider van Friesma State.

 

Het geld zal gebruikt worden voor een dagje uit voor de mensen met de ziekte van Huntington die in Grou gebruik maken van de dagopvang.

We willen iedereen die een lot gekocht heeft bedanken voor het meedoen.

Tevens willen we de ondernemers bedanken voor het belangeloos beschikbaar stellen van deze mooie prijzen.

Bedankt Kapsalon Francien, Attent, Bakkerij De Boer, Kaashandel Van der Wal, Slagerij Harmke Anema en Makelaardij Hoekstra!

Hartverwarmend dat inwoners en bedrijven van Wergea zich ingezet hebben voor deze actie!

Hieronder de uitslag van de trekking:

huntington lotnummers

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.