doarpswurk de veilige verenigingAls vereniging streef je ernaar een omgeving te creëren, waarin iedere deelnemer en elke vrijwilliger zich veilig en prettig voelt. Helaas is er de laatste tijd regelmatig te zien en te lezen dat dit niet vanzelfsprekend is: grensoverschrijdend gedrag is een veelbesproken onderwerp. Ook binnen jouw vereniging…?

Beste bestuurder, In het webinar ‘De veilige vereniging’ behandelen we dit misschien gevoelige, maar zeker belangrijke onderwerp. Hoe kun je grensoverschrijdend gedrag binnen je vereniging herkennen en hoe kun je het voorkomen? Wat voor stappen kun je zetten in de preventie en waar kun je terecht als er binnen jouw vereniging iets is voorgevallen?

Dit webinar is onderdeel van de campagne ‘Leve de Vereniging’ en vindt plaats op maandag 25 april. Naast een algemene presentatie over het herkennen en de preventie van grensoverschrijdend gedrag en de stappen die jouw vereniging kan zetten, laten we een vereniging aan het woord. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen en het delen van jullie eigen kennis en ervaringen.

PROGRAMMA
19:30 – Welkom
19:40 – Presentatie over Sociale Veiligheid & Preventie
20:00 – Voorbeeldvereniging aan het woord
20:15 – Gelegenheid voor vragen
20:45 – Afsluiting Een interessant programma dat je online, vanuit huis kan volgen.

AANMELDEN
Meld je nu per persoon aan via onderstaande button! Na de aanmelding ontvang je op maandagmorgen 25 april een mail met de Zoom-link voor de bijeenkomst. Aanmelden kan t/m zondag 24 april.

Meld je hier aan voor 'De veilige Vereniging' op maandag 25 april.

Graag tot ziens! De organisatie van de campagne 'Leve de Vereniging!'.

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.