rommelmerk wergea

Dorpsgenoten

Op zaterdag 13 mei wordt  voor de 44e keer de jaarlijkse "Rommelmerk" gehouden ten bate van de Bidler. Het ophalen van de goederen zal plaatsvinden op: maandag 8 mei (start omstreeks 18.00 uur). Uw overtollige, maar nog verkoopbare, spullen zullen wij graag meenemen.

Door het enorme aanbod is het afgelopen jaar slechts met een uiterste krachtsinspanning van een groot aantal mensen gelukt om al het goed te verwerken. Opvallend was dat voor het begin van de Rommelmerk al een halve container gevuld was met NIET verkoopbare spullen.

Wij komen dus graag uw overtollige VERKOOPBARE spullen ophalen en het zou nog mooier zijn als u de moeite neemt deze waar mogelijk ook te sorteren.

Wat nemen we niet mee: televisies en monitoren met een beeldbuis, beddengoed en koelkasten en overige spullen met een lage kans op verkoop. Alles wat nog goed gebruikt en dus verkocht kan worden komen we graag ophalen

Wij vragen weer speciale aandacht voor onze kledingstand. Goede (kinder)kleding heeft onze speciale belangstelling. Graag apart en gewassen aanbieden!


De Rommelmerkcommissie

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.