Gas stove flame by Ervins Strauhmanis is licensed under CC BY 2 0Vermilion Energy heeft in mei 2022 een actualisatie ingediend voor het winningsplan Warga-Wartena, waarvan Warga en Wartena gasvelden zijn die onder de dorpen Wergea en Warten liggen. De afgelopen dagen zijn er veel berichten in de media verschenen hierover en wij kunnen ons voorstellen dat jullie dit ook hebben gelezen. Hierbij willen wij jullie in ieder geval wat meer informatie geven.

Vorig jaar hebben wij een actualisatie voor dit winningsplan ingediend bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, omdat onze verwachtingen zijn dat we langer en daardoor meer kunnen produceren uit de gasvelden via de bestaande putten . Er zijn op dit moment 2 actieve putten die produceren, waarvan 1 put in 1979 is geboord en de andere in 1984. Deze putten zijn sinds 1982 in productie. Het winningsplan heeft geen betrekking op een toekomstige boring of uitbreiding van de productie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Vermilion:

Mevr. Sybrich Wiersma
Public and Governmental Affairs Advisor
0517 493 378

Vermilion Energy Netherlands B.V.
Zuidwalweg 2
8861 NV Harlingen
0517 493 333
www.vermilionenergy.nl

[afbeelding: Ervins Strauhmanis, licensed under CC BY 2 0]

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.