Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

 

NIEUWE OPVANG VOOR THUIS-en DAKLOZEN

De Nachtopvang van ZIENN in Leeuwarden is eind vorig jaar verhuisd van het oude bekende gebouw: "De Terp” naar de Oostergoweg in Leeuwarden. Zaterdag 21 maart jl opende ik samen met wethouder Andries Ekhart uit Leeuwarden deze nieuwe huisvesting officieel, op de Nationale Dag van Zorg en Welzijn. Tot mijn genoegen !!

 

De organisatie ZIENN geeft hulp aan de meest kwetsbaren in de samenleving. Leidraad daarbij is het vinden van de juiste hulp voor de mensen die dit nodig hebben. Samen met zijn of haar omgeving.  Vanuit de missie: hulp, ondersteuning, en dak en pleitbezorging. Zienn helpt en ondersteunt mensen die door allerlei omstandigheden sociaal kwetsbaar zijn, in problemen dreigen te raken, in een crisissituatie raken, thuisloos zijn of onderdak dreigen te verliezen.
Toen ik nog directeur GGD Fryslan was, had ik vele contacten met “De Terp “ over de medische zorg voor dak-en thuislozen.

Op de website van Zienn kun je ‘Hulp’ aanklikken. Daar staat: ‘Heeft u problemen en kunt u nergens terecht? Heeft u geen familie of vrienden om een beroep op te doen? Mist u aansluiting met de hulpverlening? U kunt bij ons terecht’.

Ook in een land waar zorg goed is geregeld kunnen mensen om heel veel redenen tussen wal en schip vallen. En wat dan?  
ZIENN geeft de broodnodige Zorg en Welzijn en ik prijs me gelukkig in een land te leven waar we deze “vangnetzorg” hebben.
Niemand hoeft op straat te slapen.

Lutz Jacobi (www.lutzjacobi//twitter.com)

 

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.