Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

lutz jacobi 2VERSTANDIGE AANPAK 

 

Donderdag kwamen de cijfers van ons Planbureau over de economische situatie van ons land. Alles en iedereen is op zo’n moment direct actief om een reactie op deze cijfers te geven. In Den Haag is het zulke dagen “alle hens aan dek”.


De cijfers laten zien dat we in zwaar weer zitten. De werkloosheid loopt snel op en de koopkracht gaat dit jaar hard onderuit.
Het is zaak dat we de economie weer aan de praat krijgen, want economische groei is cruciaal voor onze werkgelegenheid en de schatkist.
Opnieuw hard bezuinigen helpt averechts. De nu ontstane situatie vraagt een verstandige aanpak.
  

Het is de hoogste tijd voor een verstandig pakket van hervormingen, zoals de woningmarkt en het stimuleren van de groene technologie.
Via deze terreinen moeten we onze economie weer op gang brengen.
 
Als volksvertegenwoordiger in het Nationaal Parlement schrijf ik in deze column over van alles en nog wat van het leven op en rond Het Binnenhof.
Lutz Jacobi, lid Tweede Kamer

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.