Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

logo wergea 600

Volgend jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

 lutz jacobi 2.pngALLES WEER OP Z"N KOP 

In Den Haag was het afgelopen week een grote hectiek. Debatten over het einde van dit Kabinet en tegelijkertijd ook een accoord over de Nederlandse begroting naar Europa.
 
Een Amerikaan op Het Plein vroeg aan mij of het dan nog nodig was dat er ook verkiezingen worden gehouden... Want er was toch nu een accoord? Vond dit een slimme vraag. Heb 'm geantwoord dat er wel een financieel accoord is, maar geen meerderheid meer voor het Regeringsbeleid.
 
Nu er een nieuw Kabinet moet komen, komt er voor veel leden van de Tweede Kamer weer een onzekere tijd. Hoe komt het met ons land ?  En kom ik wel weer op de Kieslijst ?
Dit zijn de twee overheersende vragen in het Haagse. Ieder lid van de Tweede Kamer moet opnieuw solliciteren en voor een Kiescommissie verschijnen. En die bepaalt samen met een Partijbestuur hoe hoog je op de lijst komt.
Voor velen geen leuke periode. Maar uiteindelijk is de vraag hoe het met ons land komt, toch 't belangrijkste!!!
 
Lutz Jacobi, Tweede Kamerlid 
 
Wergea 600

logo wergea 600

Volgend jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.