Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

lutz jacobi 2.png

TOT DIEP IN DE NACHT……..
Afgelopen week was de laatste parlementaire dag voor het zomerreces. Dit is ook altijd de langste dag van de Tweede Kamer. Tot diep in de nacht dienen de leden van de Tweede Kamer nog voorstellen (moties) in. En uiteindelijk wordt er over de hele set moties nog gestemd. Alles moet klaar en afgerond voordat het Parlement op reces gaat. Zo zit je ’s nachts half vier nog te stemmen !!
Deze laatste dag is ook altijd een gezellige dag. Tussendoor kun je naar de barbeque, vlees- of de vegetarische bbq.. ‘K Ga altijd naar de vegetarische! Smaakvol en gezellig!!
 
Ondertussen nog sessies waar Kamerleden afscheid nemen en niet in de Tweede Kamer terug komen. Uit eigen keuze of omdat ze laag op de kieslijst zijn gekomen. Het reces gaat nu beginnen. Reces betekent dat er geen vergaderingen van de Tweede Kamer zijn. Deels gaan de Kamerleden op vakantie, net als ieder ander. Maar ook een groot deel van het reces wordt gebruikt om op werkbezoek te gaan. De komende tijd is vooral gericht op de verkiezingscampagne!
 
Wens u allen een goede zomer toe!!  
Als volksvertegenwoordiger in het Nationaal Parlement schrijf ik in deze column over van alles en nog wat van het leven op en rond Het Binnenhof.
Lutz Jacobi
 
Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.