Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

FRIES VROUWENKWARTET
Het was me het weekje wel in het Haagse. Allemaal spoedberaden en onrust over de effecten van de zorpremievoorstellen van het nieuwe Kabinet.
Uiteraard moet dit zorgvuldig worden beoordeeld en moeten de niet gewenste effecten op koopkracht en inkomen gerepareerd worden. 

Maar in deze week vlogen U en mij massa's verschillende berekeningen om de oren. Het was zoveel dat je niet meer wist wie je nog moest geloven en vertrouwen. Uiteindelijk komt er een alternatief voorstel ...en hoop niet dat " deze mediakermis" zich zal herhalen.

 

 Daarnaast werden deze week de nieuwe ministers om mediaredenen tot twee keer toe beëdigd. Dit is " historisch" te noemen, maar kreeg wel het gevoel van " een toneelstukje". Doordat er leden van de Tweede Kamer naar het Kabinet zijn verhuisd, werden er negen nieuwe Kamerleden benoemd.....waaronder de Friezin Aukje de Vries. Hierdoor zijn er nu vier vrouwen uit Fryslan in de Tweede Kamer. En ook dit is historisch! Voor het eerst dat er bijna een handvol Friezinnen ons vertegenwoordigen in Den Haag!


Als volksvertegenwoordiger in het Nationaal Parlement schrijf ik in deze column over van alles en nog wat over het leven op en rond het Binnenhof.

Lutz Jacobi, lid tweede Kamer (www.lutzjacobi/ twitter.com)

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.