logo pb klein
Aanstaande maandag 17 maart organiseren wij, Pleatslik Belang Wergea, onze jaarvergadering, waarvoor we u bij deze hartelijk willen uitnodigen. Bij dit nieuwsbericht zijn de agenda en van vorig jaar  het jaarverslag en de notulen te vinden en te downloaden.

De jaarvergadering bestaat als eerste uit een algemeen deel. Hierin worden de financien en het reilen en zeilen van Wergea in het afgelopen jaar besproken. 2013 was natuurlijk een bijzonder jaar, want we zijn daarna overgegaan naar de gemeente Leeuwarden. De dorpencoördinator van de gemeente die Wergea onder zijn hoede heeft, zal zich daarom tijdens de vergadering voorstellen. Daarnaast wordt de stand van zaken met betrekking tot de bruggen in Wergea kort toegelicht door een vertegenwoordiger van het projectbureau bruggen.

Het tweede gedeelte van de vergadering wordt zoals gewoonlijk besteed aan een interessant onderwerp waar wij als Pleatslik Belang mee bezig zijn. Dit jaar hebben we het onderwerp duurzaamheid uit onze dorpsvisie gelicht en dan met name duurzame energie. We staan inmiddels aan het begin om mee te draaien in een pilot om te kijken of we voor Wergea op één of andere manier een vorm van duurzame energie kunnen realiseren. 

Bij Reduzum staat al jarenlang een windmolen van het dorp, waarvan de opbrengst direct ingezet wordt voor het milieu en leefbaarheid in het dorp. We willen onderzoeken of dit voor Wergea ook een optie is. Henk Vellinga van de stichting Doarpsmoune Reduzum komt maandagavond langs om over dit interessante project te vertellen. We willen graag iedereen uitnodigen om te komen, omdat we graag een eerste beeld willen hebben van hoe er in het algemeen in Wergea gedacht wordt over duurzame energie en omdat we graag iedereen mee willen laten denken in het vervolg.

 

 

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.