Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

logo pb klein

 

Maandag 14 maart 2016 organiseren wij, Pleatslik Belang Wergea, om 20.00 uur op de bovenzaal van café Lands Welvaren onze voorjaarsvergadering. Via deze weg willen wij u graag uitnodigen om deze bij te wonen.

Ook in 2015 is er veel gebeurd in Wergea en omgeving. Er zijn een aantal langlopende projecten afgesloten of in ieder geval bijna afgesloten. Denk aan het Frico-monument en het fietspad naar Grou. Er is een prachtige dorpsboomgaard gerealiseerd en de bovenbouw van de Grutte Brêge is verwijderd voor groot onderhoud.

Voor 2016 staan er ook weer de nodige uitdagingen op de agenda.

Duurzaamheid is en blijft een thema en er zijn naar aanleiding van de presentatie in de najaarsvergadering plannen om een lokale energiecoöperatie op te richten. We zijn met de gemeente in overleg over de actualisatie van het verkeers- vervoersplan van de dorpen die eerder onder Boarnsterhim vielen. Ook wordt er nog hard nagedacht over het realiseren van een publicatiebord.

 

Een stukje verder in de toekomst, in 2018, is Leeuwarden de culturele hoofdstad van Europa. Wat betekent dit voor Wergea? We hebben iemand van de gemeente Leeuwarden bereid  gevonden om ons hier tijdens de voorjaarsvergadering meer over te vertellen.

Al met al een volle agenda met veel interessante onderwerpen, waarvan wij ook graag horen hoe de inwoners van Wergea daar over denken. 

De agenda,het verslag van de voorjaarsvergadering 2015 en het jaarverslag 2015 zijn hier te downloaden.

Agenda ALV 2016

Verslag voorjaarsvergadering 2015

Jaarverslag 2015

 

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.