Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Pleatslik belang wergea.

Op 3 maart hebben we de jaarvergadering gehouden. Een impressie ervan kunt u elders lezen in deze Havensbank. Ik bedank de redactie daarvoor. Tijdens die vergadering hebben Durk Boekema en Luite Bekhof het bestuur verlaten. Zij zijn bedankt voor hun inzet en hebben een blijk van waardering ontvangen. De nieuwe leden zijn: Jellie van Dalen en Patrick Vink. Jellie neemt de taak van Luite over en is dus de nieuwe secretaris. Wie de taak van Durk, coördinator van Dorpsbeheer, overneemt was bij het schrijven van deze kopij nog niet bekend.

Nieuwbouw in Wergea

Aan de westkant van het dorp Wergea verrijst een nieuwe wijk: Grut Palma. Momenteel wordt er gewerkt aan de aanleg van de infrastructuur, waterpartijen en de eerste particuliere koopwoningen. Woningcorporatie Welkom bouwt in dit nieuwe plan 24 geschakelde huurwoningen voor starters, zorgbehoevenden en senioren. De woningen zijn voorzien van een slaapkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping.

De bouw van de 24 geschakelde woningen start in het najaar van 2008. De oplevering is naar verwachting medio 2009. Tevens realiseert Welkom in een tweede fase 16 eengezinswoningen. Hiervan worden 6 woningen verkocht als sociale koopwoningen. Het plan voor de overige 10 eengezinswoningen is nog in ontwikkeling.

U kunt nadere informatie vinden op de thússide van Wergea www.wergea.com. Op de website www.welkombijwelkom.nl worden de vorderingen van het plan bijgehouden en op de website www.grutpalma.nl, kunt u alle informatie vinden over het totale plan.

Impressies:

20080330pbw.jpg

Dit is de laatste tekst die ik als secretaris voor Pleatslik Belang heb geschreven. Ik heb het altijd met veel plezier gedaan. Ik wens het bestuur van Pleatslik Belang Wergea succes bij het realiseren van plannen voor de inwoners van Wergea.

Luite Bekhof.

Het adres van de nieuwe secretaris is: Jellie van Dalen, De Kûper 7, 9005 RP Wergea. Het e-mailadres blijft ongewijzigd: pleatslikbelang@wergea.com

Bedrijven
    
Tweets

28-11-2021 21:21
RT @BakkerijdeBoer: Psssst.........guess who's back ? De Friese Derby Oranjekoek https://t.co/ZvVZWX2Zv0 #camhee #derby https://t.co/eH3O


19-11-2021 22:45
RT @vvWarga: https://t.co/o8nmISnG9m


19-11-2021 22:45
RT @popduo: Stim op ús! Gean nei https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en set ‘Do’ op 1! Stem op ons! Ga naar https://t.co/sfxhTVpaM0" target="_blank">https://t.co/sfxhTVpaM0 en zet ‘Do’ op1! #…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.