Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

gemeentelwdOp 26 januari 2021 heeft Perspektyf de onderstaande e-mail van de gemeente ontvangen, met het verzoek dit binnen haar netwerk te delen.
Bij deze e-mail was een PDF toegevoegd, die je hier kunt downloaden/bekijken: link.

 

Geachte lezer,

In september, oktober en november 2020 hebben wij u gevraagd mee te denken over de visie versterking sociale basis. De sociale basis wordt omschreven als de basis waar inwoners van stad en dorp naar toe gaan om bijvoorbeeld te sporten of muziek te maken, elkaar te ontmoeten of persoonlijke vragen te bespreken. Vrijwilligers Organisaties Leeuwarden (het V-O-L) heeft hierop een advies geschreven, terug te vinden op: de SOCIALE BASIS aan het woord (leeuwarden.nl). Daarna heeft de gemeente, samen met een organisaties en betrokkenen actief in en rondom de sociale basis, in het najaar van 2019, gewerkt aan de inspraakversie van deze visie. Hartelijk dank voor al jullie reacties en het actief meedenken.

Op dinsdag 19 januari 2021 heeft het college de inspraakversie visie versterking sociale basis vastgesteld. De komende zes weken kan iedereen in gemeente Leeuwarden reageren op deze inspraakversie.

Na zes weken zal de visie, aangevuld met alle reacties, aan de gemeenteraad van gemeente Leeuwarden worden aangeboden. De inspraakversie vinden jullie in de bijlage en op: www.leeuwarden.nl/socialebasis.

Willen jullie de inspraakversie van deze visie ook delen met jullie netwerk? Let er met het delen op dat het vermeld wordt dat dit de inspraakversie is.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie reactie. Indien er behoefte is aan een gesprek organiseren wij dit graag.

    

Evelyn Polhuijs | Gebiedswerker
Zelf en Netwerk
Gemeente Leeuwarden
Oldehoofsterkerkhof 2
Postbus 21000, 8900 JA LEEUWARDEN

Bedrijven
    
Tweets

23-05-2021 20:38
RT @vvWarga: Strik je veters! SJO Warga/WWS doet mee aan de Sponsorloop van SC Cambuur. Je helpt niet alleen je eigen club, maar je maakt z…


23-05-2021 20:36
RT @popduo: Vanmiddag waren we even live op @OmropFryslan radio. Noardewyn 'Light' met @WillemWaldpyk vanuit popzaal @Neushoorn. We speelde…


04-05-2021 13:52
RT @vvWarga: VV Warga feliciteert oud Warga speler Wesley Dijkstra met de opening van Supermarkt Wergea. Het ziet er allemaal keurig uit.…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.