Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

perspektyf doarpswurk

Welkom in de werkplaats, voor dorpen die het duurzamer doen!

In de nieuwe reeks Doarpswurk-webinars van 2021 staan de Werkplaatsen van Netwerk Duurzame Dorpen centraal. De werkplaatsen zijn netwerken van dorpen die zich inzetten voor de grote opgaven van deze tijd: energie, voedsel, mobiliteit en kringlopen. In Netwerk Duurzame Dorpen – onderdeel van Doarpswurk – delen dorpen kennis, ervaring en ideeën. Zo biedt Doarpswurk mensen die in hun eigen gemeenschap duurzame projecten willen uitvoeren de gelegenheid om met elkaar kennis op te doen, gezamenlijk activiteiten te ondernemen en van elkaars resultaten te leren.

Doarpswurk ondersteunt de initiatieven met procesbegeleiders en specialisten. Op maandagavond 1 maart 2021 bent u online welkom om te horen wat er zoal in de dorpen van Fryslân gebeurt en vragen te stellen aan de mensen achter de werkplaatsen.

Deze avond is een eerste kennismaking met de werkplaatsen. Met dit webinar start een serie rondom de verschillende werkplaatsen. In de vervolgbijeenkomsten zal er per werkplaats dieper op de materie in worden gegaan en zullen er ‘best practices’ worden gedeeld ter inspiratie en om van te leren.

Ben je van plan om iets met duurzaamheid in je dorp te doen? Meld je dan aan en kijk wat de werkplaatsen voor jou kunnen betekenen!

 

Aanmelden: link naar het aanmeldformulier

Voor vragen kunt u ons bellen en mailen! info@doarpswurk.frl & 0566-625010

Klik hieronder op "Lees Meer" om de rest van het artikel te lezen.

 

 

Programma:
De avond wordt geopend met een introductie waarbij we stilstaan bij Netwerk Duurzame Dorpen als onderdeel van Doarpswurk. Hoe is het ontstaan, wat is het en wat gebeurt er in het netwerk? In korte presentaties over de verschillende werkplaatsen wordt duidelijk wat zij voor u kunnen betekenen.

De volgende werkplaatsen komen aan bod:
Energiewerkplaats
Voedselwerkplaats
Mobiliteit
Kringlopen
Er zal voldoende tijd en ruimte zijn om uw vragen te kunnen stellen.

Praktische informatie:
* Dorpsbelang- en dorpshuisbesturen (en andere geïnteresseerden) zijn van harte uitgenodigd.
* Het webinar zal maandag 1 maart van 19:30 tot 21.00 uur plaatsvinden.
*Maandagmorgen 1 maart krijgt u via de mail een link, als u daar op klikt bent u aangesloten. Verder hoeft u niets te doen.
* Wij vragen bij het aanmelden om de naam van uw initiatief, dorpsbelang of dorpshuis, plaatsnaam, uw naam en emailadres op te geven.

Wij hopen u allen (digitaal) te ontmoeten op maandag 1 maart!

Team Doarpswurk

Bedrijven
    
Tweets

06-09-2021 20:50
RT @vvWarga: Eerste wedstrijdverslag van het seizoen op de site van v.v. Warga https://t.co/DqAP4v9hiO


05-09-2021 12:53
RT @vvWarga: Denk je dat 4 actieve van der Meulens genoeg zijn bij Warga 4 tegen Warga 3, nee hoor. In de rust trekt ook dochter Geeske haa…


02-09-2021 19:27
RT @BakkerijdeBoer: Het is bijna weekend ? Ambachtelijke Zandvoortjes Een heerlijke koek voor bij de Formule 1 met een vulling van cake,…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.